Оплата за асфальт частинами.

Шановні члени кооперативу!

За останній рік, територія гаражного кооперативу “Водник-2” дещо змінилась. Укладено понад 2219 м.кв. асфальтного покриття, виробництва АБ “Столичний”. з гарантією 5 років.

Загальна вага використаної Асфальтобетої суміші становить понад 287 тони.

В графі Борги по внескам з’явились нарахування за (Асфальт). Сума розрахована пропорційно від ширини гаражного боксу, за мінусом наявність якісної бетонної відмостки. Довжина (бокова частина гаражного боксу) сплачується за рахунок гаражного кооперативу. Будь-які маніпуляції с приводу: – а чому я маю сплачувати за асфальт, якщо по ньому їздять всі!!!в мене до цього була нормально дорога, а ви мені її зруйнували, і тому я за неї сплачувати не буду!!! Не приймаються в усній формі. Претензія має бути оформлена належним чином, з висновками фахівця у даній галузі (з завіреною копією відповідного посвідчення)

Облаштування асфальтом (або бетонними плитами) території гаражного кооперативу, приймались на засіданнях правління кооперативу “Водник-2”, які оформлені відповідними рішеннями, під №№09/16; 04/17; 06/17; 03/20; 08/20.

Вказана сума, на окремо взятий гаражний бокс лише половина від витраченої вартості, яку сплатив кооператив за, труби, зливоприймальники, вивіз дорожнього сміття, укладання асфальтобетонного покриття, тощо.

Оплату за Асфальт (бетонні плити) член кооперативу може здійснювати частинами. Але загальна сума боргу залишиться до повного погашення суми боргу членом кооперативу.

Прийміть дану інформацію до уваги! Ваші платежі сформують фонд, який дозволить облаштувати асфальтобетоном всю територію гаражного кооперативу.

Дякуємо за порозуміння. З повагою Правління гаражного кооперативу “Водник-2”.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь