Тепер сплачувати членські внески стане легче.

За ініціативою правління кооператив та за для спрощення оплати членкських та інших внесків членам кооперативу, з банківськими установами, в яких відкриті розрахункові рахунки кооперативу “Водник-2”, підписані договори на отримання платежів від членів кооперативу.

Для цього необхідно, на офіційній інтернет сторінці банківської установи (Приватбанку або Ощадбанку) у віконці “Створити платіж” ввести назву Водник-2, або код  ЄДРПОУ 24074836 і вас буде перенаправлено на сторінку, на якій вже заздалегідь внесені основні дані для сплати членських та інших внесків, вам залишиться перевірити Прізвище Ім’я по Батькові, ввести номер гаражного боксу, термін оплати (мм.рр – мм.рр.),  відшкодування вартості електроенергії, інше (штрафи, борги та інше).

Вартість послуг (комісія) бунку отримувача мінімізовано, або будуть мінімізовані в подальшому.

Також, зверніть увагу! Оплата через банківські мобільні додатки або термінали для самообслуговування отримують меншу комісію аніж в касі.

Правління кооперативу НАГАДУЄ!

Починаючи з 01 січня 2019 року, всі членські та інші платежі будуть здійснюватись виключно через банк, або через інші електронні платіжні системи.

Бухгалтер кооперативу у прийомні години буде проводити виключно фінасові звірки.

Правління кооперативу.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь