Витяги з Протоколу Загальних зборів від 12.04.2016 року.

Шановні члени кооперативу, для Вашої уваги розміщено декілька витягів з Протоколу №16.

По другому питанню: 

Рішеннями правління було прийнято до складу кооперативу нових членів, внесені відповідні зміни:

  • Лєпіхов Юрій Артемович (бокси №206-207),
  • Шемшур Світлана Володимирівна (бокс №87),
  • Малига Світлана Анатоліївна (бокс №103),
  • Батрак Сергій Степанович (бокс №181),
  • Заволова Людмила Леонідівна (бокс №182),
  • Бежевець Дмитро Васильович (бокс №371),
  • Ковальчук Сергій Анатолійович (бокс №191),
  • Грицан Тамара Миколаївна (бокс №95),
  • Шаранов Павло Павлович (бокс №186),
  • Остапенко Ігор Дмитрович (бокс №334-335),
  • Артемчук Олександр Іванович (бокс №400),
  • ТОВ «ТиП Контроль» (приміщення №264).

Голова зборів відзвітував та оголосив боржників, які не сплачують внески понад 180 днів, що у відповідності до положень Статуту, тягне за собою правові наслідки, таких як виключення з членів кооперативу.

Голова зборів запропонував затвердити рішення правління, про виключення з членів кооперативу за ініціативи Правління, за несвоєчасну сплату внесків у порядку визначеному Статутом кооперативу.

Голова зборів поставив на голосування:

Затвердити рішення правління про виключення 6 (шести) членів кооперативу, у яких з невідомих причин борг по внескам становить понад 180 днів, що еквівалентно 420,00 (чотирьохсот двадцяти) грн 00 коп.: Семірова Тетяна Володимирівна (бокс №7), Кортюкова Олена Митрофанівна (бокс №38), Панчук Надія Олексіївна (бокс №77), Йолдич Валерій Васильович (бокс №131), Марчук Віталій Ігоревич (бокс №246), Подольчак Ігор Володимирович (бокс №281, 282).

За умов, коли боржник в термін один місяць після отримання або ознайомлення з рішенням Загальних зборів про його виключення повністю сплатить борг, виключення із складу членів кооперативу не відбудеться (анулюється відповідним рішенням правління).

Голова зборів поставив на голосування: питання щодо виключення боржників з складу членів кооперативу, з можливістю поновлення членства, відповідним рішенням правління кооперативу, за умови, коли вони повністю розрахуються з боргами, на протязі одного місяця, з дати оприлюднення або вручення для ознайомлення Протоколу загальних зборів.

Рішення прийняте.

По третьому питанню: Стягувати штраф у розмірі, суми одного членського щомісячного внеску, що діє на час стягування, з боржника, борг по внескам якого більше за три місяці. Якщо, борг по внескам більше за 180 днів, то нараховується додатково ще один штраф, з подальшим виключенням з членів кооперативу.

Рішення прийняте.

По четвертому питанню порядку денного: Голова зборів оголосив про стан документів по оформленню земельної ділянки в оренду, та складнощі, що виникають під час їх підписання. Запропоновано обрати на один рік, комісію із числа членів кооперативу, які мають за можливість визначити обсягу робіт та отримати інформацію про будь-які обмеження, які в подальшому перешкоджатимуть оформлювати документи у відповідності до земельного законодавства України.

До складу комісії увійшли члени кооперативу:

Нечай Анатолій Андрійович (бокс №80), Занін Юрій Павлович (бокс №96), Снегірьов Олександр Васильович (бокс№337), через представника.

Голова зборів запропонував затвердити склад комісії, та поставив на голосування:

Рішення прийняте.

З повним текстом Протоколу №16 можна ознайомитись у прийомні години.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь