Розпорядження Кабінету Міністрів України №47-р від 26.01.2015р.

Шановні члени кооперативу!

Правління кооперативу звертає Вашу увагу, що відповідно до розпорядження КМ України, з 02.02.2015 року, на території кооперативу запроваджується режим підвищеної готовності щодо можливості вчинення терористичних актів на території міста Києва!

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

26 січня 2015 року № 47-р

Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації

З метою координацiї дiй державних органiв влади, спрямованих на забезпечення захисту населення, територiй, та майна, функцiонування єдиної державної системи цивiльного захисту для подолання наслiдкiв надзвичайної ситуацiї державного рiвня соцiального та воєнного характеру, яку спричинило загострення ситуацiї на деяких територiях України, загроза вчинення терористичних актiв та вiдповiдно до  i .

1. Установити:

режим надзвичайної ситуацiї в Донецькiй та Луганськiй областях;

режим пiдвищеної готовностi для Вiнницької, Волинської, Днiпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорiзької, Івано-Франкiвської, Київської, Кiровоградської, Львiвської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рiвненської, Сумської, Тернопiльської, Харкiвської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернiвецької, Чернiгiвської областей, м. Києва, м. Севастополя i Автономної республiки Крим (з урахуванням положень  ).

2. Забезпечити стале та належне функцiонування комiсiї з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацiй Автономної Республiки Крим, областей, мм. Києва та Севастополя.

Прем’єр-мiнiстр України
А. Яценюк

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь